| Теслић у “Ритму Европе” |

| Теслић у “Ритму Европе” |

„Ритам Европе” је највеће дјечије музичко такмичење овог типа у Европи. Теслићки представници наступају под редним бројем седам (7). Подржимо их и покажимо јединство и снагу Теслића. Гласати можете само у преносу уживо 23. октобра од 17. 00 часова.


РИТАМ ЕВРОПЕ У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

Највеће дјечије музичко такмичење “Ритам Европе”, које се емитује на телевизији с националном покривеношћу има традицију дугу већ више од 12 година и подржано је од стране амбасадора земаља Европе, Израела и Аустралије. “Ритам Европе” је такмичење које окупља дјецу и омладину од 14 до 21 године која поред свог града или општине представљају и пјевају на језику једне од земаља Европе, Израела или Аустралије. Укупан максималан број градова представника – конкурената је 24 у једној земљи.
Процес припрема дјеце за телевизијски пренос траје 9 мјесеци у току којих се дјеца обучавају с телевизијским тимовима “Ритма Европе” да у телевизијском преносу представе додјељену земљу Европе, Израел или Аустралију.
Побједник такмичења одређује се сабирањем СМС гласова, гласова жирија градова учесника и гласова стручног жирија. Град побједник као награду добија следеће године телевизијски пренос на националној телевизији из свог града као и промоцију свог града на националној телевизији а дјеца града побједника наградно путовање у земљу коју су у телевизијском програму представљала.
Град Домаћин телевизијског преноса “Ритам Европе” је општина Котор Варош.


No Comments

Post A Comment