Besplatan kurs: Osnove freelance poslovanja

Besplatan kurs: Osnove freelance poslovanja

Zašto baš ovaj kurs?

Na mini-kurs Osnove freelance poslovanja naučićete kako svoje vještine, sposobnosti i potencijale razvijati i upotrijebiti na tržištu rada, kako putem interneta pronaći poslodavce i početi zarađivati.

Upoznat ćete se s freelance tržištem rada, s njegovim zahtjevima kao i mogućnostima koje ono pruža. Učeći na mini-tečaju Osnove freelance poslovanja svladat ćete vještine za traženje posla od kuće!

Prosječna plata

Freelanceri rade u različitim područjima, pa cijena rada koja se obično obračunava po satu angažiranja varira. U prosjeku se radi o 19,5 e/h.

Što je potrebno?

Rad na računalu

Potvrde i certifikati

Svi polaznici koji uspješno polože tečaj dobivaju:

Potvrdu o pohađanju kursa
Certifikat na hrvatskom jeziku
Certifikat na engleskom jeziku

Šta mogu očekivati?

Po upisu mini-tečaja dobivate potvrdni mail od naše tehničke podrške, kao i upute za upotrebu Campster platforme. Tečaju Osnove freelance poslovanja možete pristupiti u bilo kojem trenutku, s računala ili mobilne platforme i pratiti ga slijedeći tempo koji vam odgovara. Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam adekvatne savjete za uspješno usvajanje novih znanja i vještina. Osim toga, odmah postajete član Campster zajednice kako biste, ako to želite, mogli učiti u grupi, kao i potražiti pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponuditi.

Više informacija na: https://www.thecampster.com/ba/online-tecaj/Besplatan-te%C4%8Daj-Osnove-freelance-poslovanja

Preuzeto sa: thecampster.com

 

No Comments

Post A Comment