[Besplatna online info sesija] Backend Web Development – Node.js

[Besplatna online info sesija] Backend Web Development – Node.js

Zanima te backend? Programiraš i želiš naučiti Node.js? Imaš nekih nejasnoća oko toga?

Pridruži se Harisu Čehiću, programeru, na Encode info sesiji. Preći ćemo osnove kao je to raditi backend u Node-u i koje su to prednosti i opcenito šta sve trebate znati! Sa preko pet godina iskustva, Haris će podijeliti svoje znanje koje može biti ključno za vaš uspjeh u IT svijetu.

  • 📅 Datum: Ponedjeljak, 18.12.2023.
  • ⏰ Vrijeme: 19:00 – 20:00 h
  • 📍 Mjesto: Vaš dom, preko Google Meet-a
  • 🔍 Tema: Backend Web Development – Node.js

Info sesija je besplatna, interaktivna, i puna praktičnog znanja. Savršena je za sve koji žele unaprijediti svoje programerske vještine i biti konkurentni na tržištu rada. Ne čekajte, prijavite se odmah i osigurajte svoje mjesto! 🌟 Naoružajte se pitanjima!

– PRIJAVI SE –

Kroz različite kurseve i radionice, Encode pruža priliku polaznicima da steknu neophodne vještine i znanja potrebna za uspjeh u brzorastućem digitalnom svijetu. Od frontend do backend razvoja, od početničkih do naprednih kurseva, Encode nudi obrazovni sadržaj koji odgovara različitim nivoima znanja i interesovanja.

Ova info sesija je samo jedan od primjera kako Encode nastoji pružiti praktično i primjenjivo znanje svojim polaznicima. Sa ciljem da podrži aspiracije i karijerne ambicije svojih polaznika, Encode redovno organizira događaje kao što su ove info sesije, gdje stručnjaci iz industrije dijele svoje iskustvo i znanje.

Za više informacija pratite nas na društvenim mrežama. InstagramLinkedinTikTok


Prezeto sa: Hocu.ba

No Comments

Post A Comment