Cyber security conference

Cyber security conference

S velikim zadovoljstvom najavljujemo predstojeću konferenciju “Cyber security – RESILIENT ORGANIZATIONS WIN”.

Cilj konferencije je okupiti ključne aktere u oblasti cyber sigurnosti i vodeće kompanije iz sektora cyber sigurnosti na jednom mjestu. Konferencija ima za cilj potaknuti dijalog o ključnim izazovima i rješenjima za stvaranje otpornih organizacija u savremenom okruženju.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da se pridružite dogđađaju na kojem će se govoriti o stvaranju otpornih organizacija i ključnim faktorima za postizanje uspjeha u savremenom poslovnom svijetu.

Cyber sigurnost postala je imperativ za sve kompanije članice AmCham BiH, neovisno o industriji. Broj mjesta je ograničen, stoga vas molimo da se prijavite putem naše web stranice.
🔗 https://amchamcyber.ba/

Prijave su otvorene do 16.11.2023. godine. Nakon zatvaranja registracije, organizatori će obraditi sve prijave i javiti se sa povratnom informacijom svim registrovanim učesnicima u vezi sa statusom njihove prijave.

U sklopu konferencije održat će se predavanja koja će voditi predstavnici kompanija iz BiH, te dvije panel diskusije kojima će prisustvovati predstavnici državnih institucija.

Detalji o konferenciji:

📅 Datum: 20.11.2023.
🕤 Početak: 09:30 sati
📍 Lokacija: Hotel Hills, Butmirska cesta 18, 71000 Sarajevo

Radujemo se Vašem učešću na konferenciji gdje ćemo zajedno istražiti najnovije trendove i pristupe u području cyber sigurnosti.


Preuzeto sa: Hocu.ba

No Comments

Post A Comment