Datalab vas poziva 16.11. na poslovno-edukativni događaj u Tuzlu!

Datalab vas poziva 16.11. na poslovno-edukativni događaj u Tuzlu!

PANTHEON Cloud business

Digital Transformation Brunch

Datalab vas poziva 16.11. na poslovno-edukativni događaj u Tuzlu!

Prijavite se!

Više nego ikada prije, danas je važno biti u mogućnosti raditi, upravljati i kontrolirati svoje poslovanje bez obzira na lokaciju. Trenutno dostupni podaci na jednom organizovanom mjestu omogućavaju vam da ostanete produktivni u kancelariji, u posjeti klijentima, u pokretu ili kod kuće. Zahvaljujući tehnološkom napretku, danas su svima dostupni digitalni alati koji optimiziraju svakodnevne poslovne procese, povećavaju produktivnost i mobilnost te smanjuju troškove preduzeću. Na događaju ćemo vam predstaviti prednosti digitalizacije poslovanja uz PANTHEON i digitalne alate.

  • POSLOVANJE U OBLAKU

Računovodstvo u oblaku popularno je ne samo radi uštede vremena i novca već i zbog veće poslovne mobilnosti. PANTHEON Cloud kao i PANTHEON Web Light omogućavaju zaposlenim da imaju stalni pristup podacima i dokumentima i svu informativnu podršku za rad na daljinu, a sve to uz maksimalnu sigurnost podataka.

  • DIGITALNI SERVISI

Korištenje digitalnih alata je nužno u svakodnevnom poslovanju kako bi se optimizirali i automatizirali svi poslovni procesi. PANTHEON eServisi (eDokumentacija, eKnjiženje i Backup) su pravi odabir u vašem poduhvatu digitalne transformacije.

  • USPJEŠNE KOMPANIJE

Upoznajte cloud korisnike i njihove uspješne priče. Poslujte uz minimalne troškove, u skladu sa zakonom, na najboljoj tehnologiji i uz maksimalnu sigurnost.

Događaj je namijenjen direktorima preduzeća, računovođama, IT menadžerima, kao i svim ostalim zainteresovanim za optimizaciju i automatizaciju poslovnih procesa uz pomoć najmodernije tehnologije i digitalnih alata.

Više informacija na linku.

akta.ba


Preuzeto sa: Hocu.ba

No Comments

Post A Comment