Donosimo vam prvi live eCommerce Masterclass u BiH!

Donosimo vam prvi live eCommerce Masterclass u BiH!

Rok prijave 28.03.2024

U saradnji sa Vanjskotrgovinskom/Spoljnotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine, organizujemo napredni program na temu e-trgovine i digitalnog poslovanja, koji donosi niz koristi i benefita za kompanije:

1. Konkretna znanja i vještine: Učesnici će steći praktična znanja i vještine direktno primjenjive u svojim kompanijama kroz interaktivne sesije s 7 stručnjaka u trajanju od 2 dana, obogaćene stvarnim primjerima iz industrije. Sve što ste željeli znate – možete pitati na licu mjesta!

2. Poticanje rasta i konkurentnosti: Program naglašava važnost digitalne transformacije za poticanje rasta i konkurentnosti kompanija, pružajući učesnicima dublje razumijevanje ovog ključnog aspekta poslovanja. Donosimo primjere bh. kompanija.

3. Bonus vrijednost: Svi učesnici/e dobivaju jednogodišnje besplatno članstvo u eCommerce asocijaciji sa svim pogodnostima članstva, kao i 6 mjeseci besplatnog korištenja Monri online platforme.

Cilj programa je osnažiti male i srednje kompanije u Bosni i Hercegovini pružajući im konkretne alate i uvide za efikasnu digitalizaciju poslovnih procesa, optimizaciju poslovnih modela te integraciju sigurnih elektronskih platnih platformi.

✔ Prijavite se ovdje: link

Više o programu: https://e-comm.ba/prijavite-se-na-prvi-live-ecommerce-masterclass-u-bih/


Preuzeto sa: Hocu.ba

No Comments

Post A Comment