Korisne stranice za koje malo ko zna

Korisne stranice za koje malo ko zna

Korisne stranice mogu bitno olakšati život, a u popisu donosimo neke od njih.

Stranica Daily reddits skupila je odgovore na pitanje Za koju korisnu stranicu bi bilo dobro da više ljudi zna?

Prvi odgovor bio je Gutenberg, odnosno stranica na kojoj se mogu naći sve knjige bez autorskih prava za besplatno čitanje preko interneta. To može mnogima pomoći oko pronalaska lektira, kao što je Shakespeare. Dostupne su i audioknjige na stranici Librivox.

Za one kojima pozadinski zvuk pomaže koncentrirati se, tu je stranica Mynoise. Na njoj se može naći sve, od cvrkuta ptica do crkvenih zvona. Može pomoći i onima koji se bave uređivanjem glazbe ili videa. Ako vam je draža glazba a u potrazi ste za nečim novim i neobičnim, možete posjetiti Everynoise, gdje je glazba raspoređena po najnevjerojatnijim žanrovima. Ako vas zanima kako zvuči pakistanska elektronička glazba, možete slušati i to.

Stranica 10 minute mail omogućuje svima da naprave privremenu mail adresu za razne pretplate i čitanje članaka. Ako ne želite spam u svom inboxu, baš ovo bi vas moglo spasiti.

Ako se bavite matematikom i crtanjem grafova, na stranici Desmos moći ćete to obaviti u tren oka.

Na Sci-hubu možete besplatno pronaći istraživačke članke. Kako navodi autor komentara, zahvaljujući takvim stranicama je uspio diplomirati.

Što se prehrane tiče, aplikacija Mealime omogućuje odabir recepta, nakon čega sama slaže popis namirnica. Mogu se odabrati i vrste i ograničenja u ishrani, kao što je alergija na gluten ili vegetarijanstvo.

http://studentski.hr/

Preuzeto sa: hocu.ba

No Comments

Post A Comment