| MLADI R.A.D.E. – REAGUJU, AKTIVIRAJU, DJELUJU, EDUKUJU |

| MLADI R.A.D.E. – REAGUJU, AKTIVIRAJU, DJELUJU, EDUKUJU |

Da li te zanima kako unaprijediti svoje vještine i naučiti više o radu s mladima? Da li želiš da stekneš uvid u proces rješavanja problema s mladima? Ako si mlada osoba iz Teslića, Tešnja, Prnjavora ili Žepča, starosti između 15 i 30 godina, imamo sjajnu vijest za tebe – ova radionica je upravo ono što tražiš!

 

Dvodnevna radionica, koja se održava 9. i 10. septembra u prelijepom Hotelu Kardial, Banja Vrućica, otvara vrata uzbudljivim mogućnostima za sve mlade koji žele da se aktivno uključe u rješavanje problema sa kojima se mladi suočavaju danas. Ovo je tvoja prilika da stekneš nova znanja i vještine koje će ti pomoći da budeš bolje pripremljen za izazove budućnosti.

 

Šta možeš očekivati na ovoj inspirirajućoj radionici?

 

Razumijevanje problema mladih: Radionica će te upoznati s ključnim problemima s kojima se mladi suočavaju danas.

 

Rad s mladima: Naučićeš kako da radiš s mladima, kako da razvijaš njihove vještine i motivišeš ih da budu aktivni članovi zajednice.

 

Primenjivanje znanja i vještina: Ova radionica će ti pružiti praktične alate i tehnike koje možeš odmah primijeniti u svojoj lokalnoj zajednici i doprinjeti pozitivnim promjenama.

 

Povezivanje i razmjena iskustava: Upoznaćeš vršnjake iz različitih gradova i stvoriti kontakte koji mogu biti od koristi u budućim projektima i inicijativama.

 

Radionica će se održavati u udobnom okruženju kompleksa ZTC Banja Vrućica, uključujući smještaj u hotelima Posavina i Srbija. Ovo će ti omogućiti da se potpuno posvetiš radionici i učenju, dok istovremeno uživaš u prelijepom prirodnom okruženju Banja Vrućice.

 

Ne propusti ovu priliku da unaprijediš svoje vještine, stekneš nova iskustva i postaneš aktivni član zajednice. Prijavi se sada i rezerviši svoje mjesto na ovoj inspirativnoj radionici koja će ti pomoći da oblikuješ svoju budućnost.

 

Prijaviti se možeš na linku:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8UmTnMOxaU8UtJ7GPlvogBInvYpeD1cEH-3BAh_6B2xlNgA/viewform

 

Radujemo se što ćemo te ugostiti na ovom izvanrednom događaju 9. i 10. septembra. Vidimo se u Hotelu Kardial, Banja Vrućica!

 

Tvoja budućnost je u tvojim rukama, i mi smo ovdje da ti pomognemo da je ostvariš!

 

 

Projekat „Jačanje povjerenja i kohezije u zajednicama u Bosni i Hercegovini“ finansira Europska unija (EU) kroz Instrument za susjedstvo, razvoj i međunarodnu saradnju #NDICI / Službu za instrumente vanjske politike #FPI, a zajedno provode EU, Ujedinjene nacije (UN), Misija OSCE-a u Bosni i Hercegovini (OSCE) i Vijeće Europe (CoE).#MožemoBolje

No Comments

Post A Comment