Napravite svoj prvi mini eko vrt

Napravite svoj prvi mini eko vrt

Centar za promociju civilnog društva u okviru projekta Misli o prirodi i kampanje Ja sadim, a ti?, poziva sve vas koji biste željeli napraviti svoj PRVI mini eko vrt u kojem možete kombinirati povrće, voće, ljekovito/začinsko bilje i korisno cvijeće.

Ako živite u Bosni i Hercegovini, imate balkon, pristup terasi/dvorištu ili malenoj okućnici, najosnovnija znanja u rukovanju smart telefonom ili računarom, imate Facebook profil i član ste naše Facebook grupe “Ja sadim, a ti?” i želite učiti kako da njegujete uspješan vrt u skladu sa prirodom – onda ste vi naš pravi(a) kandidat(kinja)!

Prijaviti se možete na link https://bit.ly/Ja_sadim_a_ti_III

Poziv je otvoren do 14.03.2022. godine do 17:00h, ili do popunjavanja broja mjesta.

‼️ Napomena: Za popunjavanje aplikacije, potrebno je da imate gmail account kako bi mogli da pošaljete potrebne slike i skicu. Ukoliko nemate gmail account, možete kreirati svoj vlastiti gmail account ili zamoliti nekoga da podijeli sa Vama svoj gmail account kako bi mogli da popunite prijavu.

«Ja sadim, a ti?» je kampanja namijenjena punoljetnim osobama koje NEMAJU ozbiljnog iskustva u proizvodnji hrane i NEMAJU već organiziran jestivi vrt da, uz podršku, steknu praktične vještine efektnog uzgoja hrane na malim prostorima (uzgojne površine maksimalno 5 m2).

Pridružite se našoj Facebook grupi: “Ja sadim, a ti?”

Preuzeto sa: Instagram @cpcdba

No Comments

Post A Comment