Online interaktivna edukacija: Stručnjak za radno pravo

Online interaktivna edukacija: Stručnjak za radno pravo

Uz certifikat, učesnici dobijaju i digitalni bedž, koji je vjerodostojan i pouzdan digitalni dokaz o stečenim kompetencijama, a sadrži i druge važne metapodatke.

Online interaktivna edukacija

Program intenzivne obuke za sticanje certifikata

STRUČNJAK ZA RADNO PRAVO

13. i 14. 09. 2023.

28. i 29. 09. 2023.

12. i 13. 10. 2023.

O edukaciji

Način rada:

  • Pristup zasnovan na slučajevima iz prakse
  • Visok nivo angažiranja svih učesnika
  • Rad u grupama: Case studies bazirani na stvarnim slučajevima iz sudske i inspekcijske prakse

Revicon i dmb consulting razvili su napredni program za sticanje i povećanje kompetencija u oblasti radno-pravnih odnosa. Program je namijenjen pravnicima i osobama koje se bave ljudskim resursima. Dizajniran je na način da pruži polaznicima neophodna znanja i vještine potrebne za samostalan i kompetentan rad u ovoj oblasti.

Modularni program uključuje šest visoko interaktivnih i participativnih online radionica koje su ujedno i priprema za pisani test. Radionice su oblikovane tako da se sve tematske cjeline obrađuju kroz stvarne primjere i rješenja iz prakse, što učesnicima pruža konkretne alate za rad i daje jasne i detaljne odgovore na specifična pitanja sa kojima se susreću u svom radu.

Ekspertski tim koji će voditi obuku čine advokati, konsultanti, predstavnici resornog ministarstva, sudije i inspektori rada, profesionalci s dugogodišnjim iskustvom iz ove oblasti.

Edukacijski materijal je praktični priručnik Radno pravo s pregledom aktuelne sudske prakse, dizajniran tako da polaznicima bude od koristi u njihovom svakodnevnom radu.

Po uspješnom završetku pisanog ispita (testiranja) učesnici dobijaju certifikat Stručnjaka za radno pravo, na našem i engleskom jeziku, sa prilogom u kojem su detaljno predstavljene sve obrađene tematske cjeline.

Uz certifikat, učesnici dobijaju i digitalni bedž, koji je vjerodostojan i  pouzdan digitalni dokaz o stečenim kompetencijama, a sadrži i druge važne metapodatke. Svoju certifikaciju i kompetencije možete promovirati na razne načine, a upravo je digitalni bedž najjednostavnija, sve više uobičajena i najbolja praksa: možete ga podijeliti na online profesionalnim mrežama, društvenim mrežama i web stranicama, dodati ili kreirati novi e-mail potpis i uvrstiti u Vaš digitalni CV.

Naknada uključuje:

  • Učešće na obuci
  • Praktični priručnik Radno pravo s pregledom aktuelne sudske prakse
  • Dodatni edukacijski materijal
  • Digitalni bedž sa detaljnim opisom stečenih kompetencija i Certifikat Stručnjak za radno pravo (po uspješnom završetku pisanog testa)
  • Konsultantske usluge u periodu od tri mjeseca tokom i nakon završetka obuke

Za sve informacije i prijave molimo kontaktirajte:

Revicon d.o.o.

Envera Šehovića 14, 71000 Sarajevo

tel: (033) 720-584; 720 -580 (Dženita Mehmedić i Marko Jokić)

fax: (033) 720-581

e-mail: revicon@revicon.info

www.revicon.info

ZBOG OGRANIČENOG BROJA MJESTA PRIJAVA JE OBAVEZNA PREDVIĐENI TERMIN POPUNJAVAĆE SE REDOSLIJEDOM PRIMLJENIH UPLATA

Više informacija OVDJE


Preuzeto sa: Hocu.ba

No Comments

Post A Comment