Online predstavljanje Yale Young Global Scholars programa

Online predstavljanje Yale Young Global Scholars programa

Rok prijave 12.10.2022

Američki Kutak Banja Luka zajedno sa EducationUSABIH organizuje online predstavljanje Yale Young Global Scholars programa.

Webinar će se održati u srijedu, 12.10.2022. u 15:00h

Ukoliko ste zainteresovani, molimo Vas popunite sljedeći obrazac: https://forms.gle/Y1qtvobBazfJXq3G6

Na prezentaciji ćete moći da čujete više o programu i procesu apliciranja od direktorke programa Elene Gosalvez-Blanco. Pored toga imaćete priliku čuti o iskustvu dvoje prošlogodišnjih učesnika i pitati sve što Vas zanima.

Više o Yale YGS programu:

Yale YGS je internacionalni ljetnji porgram koji organizuje Yale University, jedan od najboljih univerziteta na svijetu. Program se održava u kampusu Yale univerziteta i traje dvije sedmice. U okviru pograma možete birati između više semianra, u zavisnosti od interesovanja. Tokom programa imaćete priliku slušati predavanja iz različitih oblasti koje drže profesori sa Yale-a, ali i učestvovati u drugim komponentama programa. Više možete pročitati na: https://globalscholars.yale.edu/.

Program dodjeljuje značajnu finansijsku pomoć, koja može dostići i do 100% cijene programa.

Prijaviti se mogu učenici 2. i 3. razreda srednjih škola koji će imati 16 godina do 16.07.2023. tako što će otići na https://globalscholars.yale.edu/how-to-apply i pronaći link za apliakciju.


Preuzeto sa: Hocu.ba

No Comments

Post A Comment