Poziv na vebinar posvećen mogućnostima za istraživače u Horizont Evropa programu

Poziv na vebinar posvećen mogućnostima za istraživače u Horizont Evropa programu

Vebinar na temu „Researchers in Horizon Europe: Opportunities for the Young and Profile of the Successful“ biće održan 17. februara 2022. godine u 10 časova.

Predavači na vebinaru koji se održava putem ,,Zum“ platforme su Zuzana Reptova, nacionalna kontakt tačka za Horizont Evropa u Slovačkoj i Šon Mekarti, istraživač i direktor ,,Hyperion Ltd“ iz Irske.

Za učešće na vebinaru čiji je radni jezik engleski, neophodna je registracija, a koju je moguće izvršiti ovdje.

Ovaj događaj, kao posljednji u nizu serije vebinara održanih u proteklih godinu dana, namijenjen je za sve istraživače, menadžere i administratore istraživanja.

Vebinar se organizuje u okviru projekta pod nazivom V4+WB RMA Network, a u kojem Centar za preduzetništvo i transfer tehnologija Univerziteta u Banjoj Luci od novembra 2020. godine učestvuje kao partnerska institucija. Ovaj projekat je inicijativa za podršku i osnaživanje zajednice menadžera i administratora istraživanja. Konzorcijum predvođen organizacijom HETFA iz Budimpešte, finansiran je kroz Međunarodni višegradski fond i fokusira se na zemlje tzv. višegradske četvorke (V4 − Poljska, Češka, Slovačka i Mađarska) i Zapadnog Balkana (Srbija, Bosna i Hercegovina i Sjeverna Makedonija).

Pristup materijalima sa prethodnih vebinara, dostupan je na Learning Materials Platform, a moguć je uz prethodnu registraciju za Online Expert Pool projekta.

Više informacija nalazi se na linku: https://hetfa.eu/international-projects/v4wb-rmas/

Preuzeto sa: Univerzitet u Banjoj Luci

No Comments

Post A Comment