Poziv za dostavljanje prijava za učešće na HUMANITY IN ACTION LJETNIM PROGRAMIMA 2024.

Poziv za dostavljanje prijava za učešće na HUMANITY IN ACTION LJETNIM PROGRAMIMA 2024.

 Rok prijave 04.02.2024

Humanity in Action BiH otvara poziv za prijave bh. studenata_tica za učešće na ljetnim Fellowship programima o ljudskim pravima koji organizuju Humanity in Action uredi u Amsterdamu, Berlinu, Kopenhagenu i Sarajevu (3. juni – 28. juni. 2024. godine).

Humanity in Action BiH otvara poziv za prijave bh. studenata ili studentica za učešće na ljetnim Fellowship programima o ljudskim pravima koji organizuju Humanity in Action uredi u Amsterdamu, Berlinu, Kopenhagenu i Sarajevu (3. juni – 28. juni. 2024. godine).

Poziv je otvoren za sve bosanskohercegovačke studente i studentice dodiplomskog studija, Master studija, kao i za one koji su u posljednje dvije godine završili svoje visokoškolsko obrazovanje.

Naši interdisciplinarni ljetni programi svake godine se istovremeno održavaju u šest gradova i okupljaju preko 110 studenata i mladih profesionalaca iz Evrope i SAD-a. Sastoje se od niza predavanja i diskusija sa univerzitetskim profesorima, novinarima, političarima i aktivistima, a uključuju i studijske posjete muzejima, državnim institucijama i nevladinim organizacijama.

Poziv za prijave otvoren je do 4. februara 2024. godine putem online aplikacije.

Za sva dodatna pitanja pošaljite mail na bosnia@humanityinaction.org.

Budite jedan od studenata ili studentica koji će predstavljati Bosnu i Hercegovinu na ovom prestižnom programu!


Preuzeto sa: Hocu.ba

No Comments

Post A Comment