Poziv za seminar „Upravljanje ljudskim resursima-inovativni evropski modeli“ u Cazinu

Poziv za seminar „Upravljanje ljudskim resursima-inovativni evropski modeli“ u Cazinu

 Rok prijave 30.01.2024

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u saradnji s Gradom Cazinom organizira seminar „Upravljanje ljudskim resursima-inovativni evropski modeli“, koji će biti održan u Cazinu, u četvrtak, 1. 2. 2024.godine, u prostorijama Centra za kulturu i turizam, ulica Alije Izetbegovića bb, od 9.00 do 17.00 sati.

Predavač na seminaru je Jasmin Hasančević – ICC / International creativity company Tuzla.

Kotizacija za učešće na seminaru iznosi 150,00 KM+PDV.

U cijenu kotizacije je uključeno:
• Predavanja/Edukacija (1 dan)
• Elektronske prezentacije/materijali predavača
• Certifikat Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore BiH
• Kafe pauza

Pitanje upravljanja ljudskim resursima u kompanijama ili organizacijama, kao centralno organizacijsko-kadrovsko pitanje predstavlja oblast menadžmenta koja tehnikom upravljanja kadrovskim kapacitetima osigurava i garantuje ostvarenje poslovnih ciljeva. Ljudi u kompaniji ili organizaciji predstavljaju osnovni faktor procesa rada te se zbog toga funkcije upravljanja ljudskim resursima smatraju dominatnim, a u osnovi se trebaju prilagoditi specifičnostima kompanije ili organizacije.

Ukoliko ste zainteresirani za učešće na seminaru u Cazinu prijavite se popunjavanjem online prijavnog obrasca, najkasnije do 30.1.2024. godine do 12.00 sati.

Nakon izvršene prijave, neophodne informacije za uplatu kotizacije bit će dostavljene svim prijavljenim učesnicima. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-206 ili na mail: asim.krakovic@komorabih.ba.

Poziv


Preuzeto sa: Hocu.ba

No Comments

Post A Comment