Prelistaj preko 100.000 online Udemy kurseva

Prelistaj preko 100.000 online Udemy kurseva

Udemy je američka internetska platforma za učenje namijenjena odraslima i studentima. Služi kao platforma koja omogućuje instruktorima da izgrade online kurseve na teme po vlastitom izboru, a kojima svi ostali mogu pristupiti.

Od januara 2020. platforma ima više od 50 miliona učenika i 57.000 instruktora koji predaju kurseve na više od 65 jezika. Studenti i instruktori dolaze iz preko 190 različitih zemalja.

Udemy služi kao platforma koja omogućuje instruktorima da izgrade online kurseve na teme po vlastitom izboru. Pomoću Udemyjevih alata za razvoj kurseva mogu učitati video, PowerPoint prezentacije, PDF datoteke , audio datoteke , ZIP datoteke ili da održavaju predavanja uživo.

Kursevi nude mnoštvo kategorija, uključujući poslovne vještine, posao i poduzetništvo, umjetnost, zatim zdravlje i fitness, te jezik i tehnologiju.

Udemy nudi plaćene i besplatne kurseve, ovisno o instruktoru.

Ukoliko želite pristupiti nekom od kurseva platformu možete pronaći na linku, a ako se želite učlaniti u društvo visokokvalificiranih instruktora, možete se prijaviti ovdje.

Izvor: studomat.ba

No Comments

Post A Comment