Prijave za Work&Travel USA u toku: Putuj, radi i zaradi preko 30.000 KM

Prijave za Work&Travel USA u toku: Putuj, radi i zaradi preko 30.000 KM

Znate li već šta ćete raditi iduće ljeto?

Mi znamo, a imamo odličan prijedlog i za vas! Ako još niste odlučili ili tražite avanturu koja će vas oblikovati za cijeli život, Work and Travel USA program je vaša savršena prilika.

🌟Nezaboravno ljeto: Očekuje vas nevjerojatno ljeto ispunjeno avanturama, putovanjima, i nevjerojatnim iskustvima.

💼Zarada na poslovima sa satnicama preko 15$/h: Radite na poslovima sa satnicama koje su znatno veće nego kod sličnih studentskih programa. Finansijska neovisnost postaje stvarnost, jer učesnici mogu zaraditi preko 30.000 KM.

🗺️ Putovanje i nezaboravni momenti: Jesu li Hawaii, Los Angeles, Puerto Rico, Chicago, Grand Canyon, ili neke druge destinacije na tvojoj bucket listi? Ako jesu vrijeme je i da ih posjetiš. Upoznajte Ameriku, istražite njene čarobne gradove i prirodna čuda, jer ćete dobiti priliku da mjesec dana putujete gdje god poželite.

💬Nova prijateljstva i usavršavanje: Upoznajte inspirativne ljude iz cijelog svijeta i stvorite veze koje će trajati čitav život. Uz to ćete razviti mnoge vještine, usavršiti engleski jezik i pozicionirati se na sami vrh tržišta rada.

🌎Ko može učestvovati?
Idealan kandidat je osoba koja želi ljeto za pamćenje, spremna je na rad i veliku zaradu, ambiciozna, fleksibilna i pozitivna.

💼Započnite Svoju Prijavu Odmah!Sada je pravi trenutak za prijavu! Iskoristite mogućnost da izaberete jednu od najboljih i najplaćenijih pozicija.

🚀Kako Se Prijaviti? Posjetite našu službenu web stranicu i ispunite PRIJAVU. S našim iskusnim timom na raspolaganju, cijeli proces je brz i jednostavan.

📆Rok Za Prijavu:Prijave traju do popunjavanja pozicija, zato požurite zauzeti svoje mjesto!

🌐Više Informacija: Saznajte više o programu, često postavljanim pitanjima i koracima za prijavu na našoj web stranici i na našem Instagram profilu.

Ne propustite ovu priliku za nezaboravno iskustvo! Prijavite se sada i započnite svoju avanturu!


Preuzeto sa: Hocu.ba

No Comments

Post A Comment