Prijavi kratkometražni film na Pitching Forum Vox Feminae Festivala

Prijavi kratkometražni film na Pitching Forum Vox Feminae Festivala

Rok prijave 16.10.2022

U sklopu 16. Vox Feminae Festivala otvoren je natječaj za prijavu kratkometražnih filmskih projekata na drugo izdanje festivalskog Pitching Foruma. Prijave se zaprimaju do 25. listopada 2022. godine.

Pitching Forum Vox Feminae Festivala posvećen je financijskoj podršci studentskih i amaterskih kratkometražnih filmskih projekata svih rodova i žanrova, koji se bave temama rodne ravnopravnosti i društvene pravednosti.

Pitching Forum će se održati online putem platforme Zoom, 3. studenog 2022. godine, u 19:00 sati.

Sedam izabranih finalistkinja/a predstavit će svoje projekte tijekom kratke prezentacije članovima/cama forumske komisije. Forumska komisija će nakon svih prezentacija donijeti odluku o pobjedničkom projektu koji će osvojiti glavnu nagradu u iznosu od 5,000.00 kn (664.00 EUR).

Tko se može prijaviti:

Prijaviti se mogu amaterski i studentski kratkometražni filmovi svih žanrova, u različitim fazama razvoja i produkcije, iz zemalja Balkanske regije (Hrvatska, Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Kosovo, Albanija, Bugarska i Rumunjska) koji se bave temama rodne ravnopravnosti i društvene pravednosti.

Za prijavu je potrebno putem e-maila dostaviti:

  • Kratki sinopsis (do 500 znakova)
  • Redateljsku koncepciju (do 1500 znakova)
  • Plan razvoja projekta (do 1500 znakova)
  • Scenarij (ako postoji)
  • Životopis autora/ice i popis autorskog tima (do 1500 znakova)
  • Ako je projekt u fazi produkcije potrebno je priložiti i vizualne materijale – fotografije, kratke isječke ili trailer (do 4 stranice PDF dokumenta)
  • Projekti koji nisu u fazi produkcije moraju dostaviti Moodboard (do 4 stranice PDF dokumenta)

Uoči roka za predaju radova, putem platforme Zoom 16. listopada održat će se online Q&A sesija “Kako oblikovati ideju u natječajni materijal” na kojoj će Forumska Komisija odgovarati na vaša pitanja o pripremi materijala za prijavu projekta. Sudjelovanje na Q&A sesiji nije obavezno.

Prijave za sudjelovanje na Pitching forumu kao i prijave za sudjelovanje na Q&A sesiji zaprimaju se putem e-mail adrese festival@voxfeminae.net najkasnije do 16. listopada (Q&A sesija), odnosno 25. listopada (Pitching Forum) 2022. godine.


Preuzeto sa: Hocu.ba

No Comments

Post A Comment