PRIJAVI SE! Nove vještine i nova znanja za novo vrijeme

PRIJAVI SE! Nove vještine i nova znanja za novo vrijeme

Nastavak najpoznatijeg i najvećeg Coca-Colinog programa osnaživanja mladih u Bosni i Hercegovini!      

Coca-Cola HBC B-H Sarajevo nakon ljetne pauze nastavlja sa realizacijom projekta Coca-Colina podrška mladima. Ovo je najveći i najpoznatiji Coca-Colin program osnaživanja mladih, kroz koji je u prethodne četiri godine prošlo više od 2500 mladih iz cijele Bosne i Hercegovine. Program je ove godine u potpunosti prilagođen online formatu – webinari i Q&A sesije se realizuju putem Zoom platforme u okvirnom trajanju od 60 minuta.

Raspored webinara za septembar je sljedeći:

  • ⏳ 22. septembra u 19 sati: Finansijska pismenost – dr. Miloš Grujić (PREF, EPF, finansijski stručnjak)
  • ⏳ 30. septembra u 13 sati: Skok u digitalno tržište rada – Nermin Zejnilović (grafički dizajner, preduzetnik i frilenser, predavač iz oblasti moderne misli i lateralnog mišljenja)

Prijave za učešće su obavezne, a prijavni obrazac nalazi se na linku: http://bit.ly/prijavaCCPM2021

Iako primarno namijenjene mladima 18 – 30 godina, na radionicama mogu učestvovati svi, sa napomenom da mlađi od 18 mogu pratiti program uz prethodnu pismenu saglasnost roditelja. Program mogu pratiti i stariji od 30 godina ukoliko spadaju u ranjive kategorije nezaposlenih ili na drugi način osjetljivih grupa (nacionalne manjine, osobe sa poteškoćama ili invaliditetom, ljudi koji su ostali bez posla zbog pandemije…).

#NaučiPrimijeniKreni

Nauči više, primijeni znanje i kreni dalje je moto Coca-Coline podrške mladima koja nudi sticanje znanja potrebnog za snalaženje na tržištu rada, s posebnim osvrtom na “novu normalnost”, odnosno uslove pandemije.

Partneri programa su: Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Vlade Republike Srpske, Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK, Zavod za zapošljavanje Republike Srpske, Općina Čapljina, AmCham, Erasmo centar, Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini, AIESEC, GKUD Čapljina, Čapljina mladi, Qlity, PRIME Communications.

Poziv za partnerstva otvoren je za sve institucije i organizacije koje su zainteresovane za osnaživanje mladih u BiH.

Radionice Coca-Coline podrške mladima su, i uvijek će biti, besplatne za sve učesnike.

No Comments

Post A Comment