Prijavite se na fotografsko takmičenje iz hortikulture

Prijavite se na fotografsko takmičenje iz hortikulture

Kraljevsko hortikulturno društvo organizuje takmičenje na koje se mogu prijaviti svi oni koji vole hortikulturu i fotogarfiju. Takmičenje je organizovano u nekoliko kategorija a pobjednike očekuju vrijedne nagrade.

OBLAST:

hortikultura, fotografija

OPIS

Ovo takmičenje organizuje Kraljevsko hortikulturno društvo. Organizovano je u više kategorija a to su: vrtovi, divlje životinje, biljke, kreativnost, zatvoreno baštovanstvo, društvene mreže, portfelj. Takmičenje je namijenjeno svim ljubiteljima bašte, hortikulturistima i fotografima. Cilj takmičenja je promocija lijepe fotografije a ovo društvo želi da nadahne i ohrabri ljude da njeguju strast ka baštovanstvu i fotografiji.

Nagrada će biti dodijeljena pobjednicima u svakoj pojedinačnoj kategoriji i Portfolio  “best in show”. Za Drugo i treće mjesto će takođe biti dodijeljene pojedinačne nagrade (isključujući kategoriju Portfolio). RHS (Royal Horticultural Society) medalje će se dodjeljivati samo kategoriji Portfolio. Pobjednici u kategoriji “društveni mediji” neće dobiti nagrade. RHS zadržava pravo da bilo koju navedenu novčanu nagragu zamijeni alternativnom ekvivalentne vrijednosti (ali učesnik neće imati pravo da to zahtijeva). Nagrade se moraju tražiti u roku od godinu dana od proglašenja pobjednika takmičenja ili će biti oduzete.

Prijava na takmičenje je besplatna.

USLOVI

Fotografsko takmičenje je otvoreno za sve osim za one koji su povezani sa takmičenjem uključujući one koji rade za Kraljevsko hortikulturno društvo (njihove partnere i porodicu), članove odbora, ambasadore, medijske pokrovitelje i sudije.Onaj ko se prijavljuje na takmičenje mora biti izvorni kreator umjetničkog djela i imati autorska prava na isto. Slike ne smiju biti licencirane niti sadržati bilo koja prava koja bi bila u suprotnosti sa konkurencijom, niti prijavljene na bilo koji drugi fotografski konkurs za vrijeme trajanja ovog konkursa i to do objave rezultata.Kraljevsko hortikulturno drušvo će tražiti dozvolu za objavu fotografija privatnog vlasništva i privatnog vrta. Posjetioci RHS Gardens Wisley, Harlow Carr, Rosemoor and Hyde Hall savjetuju se da snimaju fotografije koje nisu komercijalne i nije im potrebno prethodno odobrenje za prijavu na takimčenju.Prethodna dozvola je neophodna za bilo koju komercijalnu i uredničku upotrebu slika. Odgovornost učesnika je da prije prijave obezbijede sve potrebne dozvole.

Slike koje su objavljene na stock libraries i koje su na taj način dobile publicitet mogu biti diskvalifikovane po nahođenju sudija.

Na takmičenje se mogu prijaviti učesnici mlađi od 18 godina (moraju imati između 11 i 17 godina), a u drugu kategoriju spadaju učenici mlađi od 11 godina.

NAČIN PRIJAVE

Možete se prijaviti popunjavanjem aplikacione forme.

ROK ZA PRIJAVU:

01.02.2022. godine

Detaljnije:

https://www.rhs.org.uk/Promotions/rhs-photo-competition/terms-and-conditions

mladiinfo.me

No Comments

Post A Comment