Prijavite se za master programe na Univerzitetu Mohamed Bin Zayed

Prijavite se za master programe na Univerzitetu Mohamed Bin Zayed

Univerzitet za vještačku inteligenciju Mohamed Bin Zayed raspisao je konkurs za prijem master studenata iz cijelog svijeta.

 

OBLAST:

STEM oblasti

OPIS

Univerzitet za vještačku inteligenciju Mohamed bin Zajed nudi niz magistarskih programa dizajniranih za potragu za naprednim specijalizovanim znanjima i vještinama u oblasti vještačke inteligencije. Posvećeni fakultet i osoblje MBZUAI-a pružaju ohrabrenje i smjernice kako bi omogućili studentima da donesu prave izbore.

USLOVI

– Kandidati su dobrodošli iz svih zemalja i nacionalnosti.
– Diploma u oblasti STEM-a kao što su računarstvo, elektrotehnika, računarsko inženjerstvo, matematika, fizika i drugi relevantni smerovi nauke i inženjerstva, sa univerziteta akreditovanog ili priznatog od strane Ministarstva obrazovanja UAE (MoE).
– Studenti treba da imaju minimalni CGPA od 3,5 (na skali 4,0) ili ekvivalent.
– Diplome i magistarske diplome u STEM oblastima kao što su računarske nauke, elektrotehnika, računarsko inženjerstvo, matematika, fizika i drugi relevantni smjerovi nauke i inženjerstva, sa akreditovanog univerziteta ili priznato od strane Ministarstva obrazovanja UAE (MoE). Učenici treba da imaju minimalni CGPA od 3,2 (na skali 4,0) ili ekvivalentan.
– Poznavanje engleskog jezika (za prijave podnijete od jeseni 2021. na dalje):
– TOEFL iBT sa minimalnim ukupnim rezultatom od 90.
– IELTS Academic sa minimalnim ukupnim rezultatom od 6,5.
– EmSAT engleski sa minimalnim rezultatom od 1550.
– Potvrda o opštem ispitu za diplomu (GRE) sa sledećim minimalnim rezultatima je obavezan za kandidate koji se prijavljuju samo sa diplomom:
150 u Verbalnom rasuđivanju
150 u Kvantitativnom rezonovanju
3.0 u analitičkom pisanju

NAČIN PRIJAVE

Kliknite ovdje da biste se prijavili.

ROK ZA PRIJAVU:

31. 1. 2022. godine
Detaljnije na:
No Comments

Post A Comment