Prijavite se za Schwarzman stipendiju za mlade lidere

Prijavite se za Schwarzman stipendiju za mlade lidere

Schwarzman Scholars nudi stipendije namijenjene mladim liderima starosti od 18 do 29 godina,  kroz program koji obuhvata obrazovanje svjetske klase kroz interakciju sa ministrima spoljnih poslova, političkim liderima, profesionalcima u različitim sferama poslovnog života i preduzetnicima, kao i potpuno pokrivenu stipendiju.

OBLAST :

liderske sposobnosti

OPIS

Schwarzman nudi stipendiju i veliko druženje mladih koje obuhvata raznoliku grupu mladih lidera iz svih regiona i sektora svijeta koji prihvataju međusobne razlike dok rade na zajedničkoj misiji.

Schwarzman stipendisti dobijaju obrazovanje svjetske klase kroz interakciju sa ministrima spoljnih poslova, političkim liderima, profesionalcima u različitim sferama poslovnog života i preduzetnicima. Svakako ovaj program nudi i totalno pokrivenu stipendiju, što predstavlja još jedan benefit za mlade.

USLOVI

Da biste se prijavili potrebno je:

  • Kandidati koji su trenutno upisani u programe osnovnih studija moraju biti na putu da uspješno završe sve uslove za diplomu prije 1. avgusta upisne godine za Schwarzman stipendiju.
  • Kandidati moraju da imaju najmanje 18, ali ne i 29 godina od 1. avgusta upisne godine za Schwarzman program (za trenutni ciklus selekcije, od 1. avgusta 2023.).
  • Kandidati moraju da pokažu jake veštine engleskog jezika, pošto će se sva nastava odvijati na engleskom jeziku. Ako maternji jezik kandidata nije engleski, uz prijavu se moraju dostaviti službeni rezultati testa znanja engleskog jezika. Ovaj uslov se poništava za kandidate koji su studirali na dodiplomskim institucijama gde je primarni jezik nastave bio engleski najmanje dve godine akademskog programa kandidata. Uslov će takođe biti ukinut za kandidate koji su studirali engleski jezik dve ili više godina na nivou master ili više. Prihvatljive opcije testa su: Test engleskog kao stranog jezika na Internetu (TOEFL iBT). Minimalni rezultat 100. Međunarodni sistem testiranja engleskog jezika (IELTS). Minimalni rezultat 7. Cambridge English: Advanced (C1) ili Cambridge English: Proficienci (C2). Minimalni rezultat 185.

NAČIN PRIJAVE

Kako biste se prijavili potrebno je da pročitate korake za slanje prijave.

ROK ZA PRIJAVU :

20.09.2022. godine

Preuzeto sa: Hocu.ba

No Comments

Post A Comment