Prijavite se za YOCOMO trening za omladinske radnike

Prijavite se za YOCOMO trening za omladinske radnike

YOCOMO trening za omladinske radnike će se ove godine održati od 18 do 22. Oktobra u gradu Konigsvinteru, Njemačka. Mogu konkurisati oni koji imaju iskustva sa ovakvim kursevima i koji žele da iskuse rad sa ETS modelom kompetentnosti.

OBLAST:

Omladinski rad

OPIS

Ovo izdanje YOCOMO – takođe nazvano „YOCOMO Sistemic“ – je iskustvo učenja koje istražuje potencijal gledanja na razvoj sposobnosti ne samo iz individualne perspektive, već i iz sistemske perspektive. U ovom slučaju, sistem nije birokratski ili institucionalni; već se radi o „sistemskom pogledu“ na cijelo polje vaše prakse kao omladinskog radnika. Ovaj kurs će vas pozvati da pogledate ulogu čitavog sistema međusobno povezanih igrača u vašem polju (na primjer vaše organizacije, mladih, roditelja, škola, lokalne zajednice itd.) u razvoju vaših sposobnosti kao omladinskog radnika. Trening će se održati u Konigsvinteru, Njemačka od 18 do 22. Oktobra 2021.godine.

USLOVI

Svi učesnici moraju imati organizaciju koja ih podržava (NVO, škola, opština, omladinski centar, itd.). Neophodno je prilično dobro znanje engleskog jezika jer je to radni jezik.

NAČIN PRIJAVE

Možete se prijaviti putem linka

ROK ZA PRIJAVU:

25.08.2021.godine

Detaljnije na: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/yocomo-an-ets-learning-experience-for-youth-workers-a-systemic-approach-to-competence-development.9439/

No Comments

Post A Comment