Putujem da nahranim dušu – sveta mjesta svijeta

Putujem da nahranim dušu – sveta mjesta svijeta

Tražite mjesto gdje ćete napuniti dušu mirom, naći utjehu i snagu? Zanima Vas gdje se nalaze mjesta duhovnog mira i snage koje pohode milijuni hodočasnika? Gdje i kako se održavaju najmističniji obredi i vjerska štovanja?

Zapisi i svjedočanstva ljudi pripovijedaju o izvanrednim događajima koji su se dogodili na svetim mjestima. Neki tvrde da su na svetim mjestima prohodali, progledali, spoznali smisao života. U čemu je tajna svetih mjesta i kako objasniti njihovu moć na mase? Što svakako posjetiti, koja mjesta izbjegavati i gdje se treba vratiti opet saznajte na radionici

Putujem da nahranim dušu – sveta mjesta svijeta

koju će u okviru projekta Kulturnjak.hr voditi Aleksandar Rebić, turistički vodič, zaljubljenik u putovanja i avanturist.

Radionica će se održati u ponedjeljak i utorak

13. i 14. 12. u 10 sati na Zoom platformi za polaznike 54+
Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem online obrasca

https://forms.office.com/r/k04YTPdks8

Kroz dva predavanja upoznat će vas s nekim od najvažnijih svetih mjesta na zemlji, vjerskim kompleksima iznimne vrijednosti i kulturno-povijesnim spomenicima ljudske duhovnosti. Saznajte kako danas sveta mjesta korespondiraju s ljudskom potrebom i potragom za svetim i uzvišenim.

Medina, Saudijska Arabija

Guadalupe, Meksiko

Montserrat, Španjolska

Brdo križeva, Litva

Rila, Bugarska

Sagrada familia, Španjolska

Hor Virap, Armenija

Dolina Kathmandu, Nepal

Polaznicima radionica otkrit će kako odabrati agenciju s kojom putovati, koje su prednosti putovanja u grupi i što kada izgubite svoju grupu s kojom ste krenuli na putovanje. A za sve polaznike radionice priprema se i poseban kviz znanja u kojemu će polaznici otkriti najznamenitije spomenike diljem svijeta.

O VODITELJU

Aleksandar Rebić je svoju strast prema putovanjima pretvorio u posao, a danas sveta mjesta obilazi uglavnom poslovno, s grupama zaljubljenika u putovanja.

Kao turistički vodič svoje znanje rado prenosi turistima koji dijele njegovu strast i upijaju svaku riječ koja opisuje povijesno-kulturne znamenitosti i ljepotu mjesta koje posjećuju. Nije još obišao cijeli svijet, ali namjerava.

Ovim putem molimo Vas da ovaj poziv proslijedite svima za koje vjerujete da bi ih naša online radionica mogla zanimati. Više informacija potražite na našoj Facebook stranici.

kulturnjak@udruga-impress.hr

Srdačno, Kulturnjak tim

Kulturnjak.hr projekt je čiji je nositelj udruga Impress (www.udruga-impress.hr) s partnerom Centrom za razvoj osobnih kompetencija i zaštitu ljudskih prava (https://crok.hr). Ukupan iznos projekta je 491.008,00 kn. Europska unija je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. iz Europskog socijalnog fonda sufinancirala iznos od 417.356,80 kn.
Sadržaj objave je isključiva odgovornost udruge Impress.

 

preuzeto sa: mreza-mira

No Comments

Post A Comment