Raspisani konkursi za dodjelu stipendija iz Fonda “Dr Milan Jelić” za studente prvog, drugog i trećeg ciklusa studija

Raspisani konkursi za dodjelu stipendija iz Fonda “Dr Milan Jelić” za studente prvog, drugog i trećeg ciklusa studija

Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske, Fond „Dr Milan Jelić”, raspusuje konkurse za dodjelu stipendija studentima I, II i III ciklusa studija na univerzitetima u Republici Srpskoj, BiH i visokoškolskim ustanovama u inostranstvu za akademsku 2021/2022. godinu.

Prema prvom konkursu, studentima I ciklusa studija na univerzitetima u Republici Srpskoj i BiH biće dodijeljeno ukupno 80 stipendija u mjesečnom iznosu od 400 KM i 45 stipendija u mjesečnom iznosu od 500 KM za studente koji studiraju na visokoškolskim ustanovama u Sjevernoj Makedoniji, Sloveniji, Srbiji, Hrvatskoj ili Crnoj Gori i 800 KM za studente koji studiraju na visokoškolskim ustanovama u inostranstvu.

Prema drugom konkursu, studentima II i III ciklusa studija na univerzitetima u Republici Srpskoj, BiH i visokoškolskim ustanovama u inostranstvu iz Fonda „Dr Milan Jelić” za akademsku 2021/2022. godinu studentima II ciklusa studija biće dodijeljeno 11 stipendija u iznosu od po 5.000 KM, a studentima III ciklusa studija ukupno 14 u iznosu od po 10.000 KM.

Konkurs za dodjelu stipendija studentima prvog ciklusa studija za akademsku 2021/22. godinu

Konkurs za dodjelu stipendija studentima drugog i trećeg ciklusa studija za akademsku 2021/22. godinu

preuzeto sa: hocu.ba
1 Comment
  • Dajana Tomašević
    Posted at 11:51h, 19 Novembra Komentariši

    Zaimteresovana sam

Post A Comment