ŠA Festival – ŠA is back!

ŠA Festival – ŠA is back!

ŠA Fest je memorijalni festival posvećen prijedorskom umjetniku i muzičaru Daliboru Popoviću Mikši. Održava se u Prijedoru u zadnjoj sedmici jula.
 
Ove godine festivalska dešavanja ŠA Festa će imati mnogo novih i atraktivnih sadržaja na više lokacija u Starom gradu u Prijedoru. U petak i subotu 29. i 30. jula, kompletan prostor Starog grada, od Ljetne bašte do Sane ponudiće najbolju 24-časovnu ljetnu žurku.
 
Utisci i preporuke:
Ove godine mi je ukazana velika čast i privilegija, da budem jedan od ambasadora i promotera SA fešta. Lično poznavajući ekipu koja organizuje znam da će to biti do sada najbolji festival ove godine, ljuta Krajina nikada nije “omanula”…
 
Tu ekipu čine ljudi neograničene energije i kreativnosti, “do koske” spremni da ulože sebe i sve resurse da festival bude kultno mjesto sastajanja i druženja, muzike, kulture. Pošto festivale prati dosta stereotipa i predrasuda, želio bih da podjelim par iskustava koje su meni ostali upečatljivi, na svakom festivalu sam vidjeo puno, porodica sa malom djecom, pa čak i sa bebama, kao roditelj za mene je sigurnost najbitnija, uvjek su ovakva dešavanja prošla skoro ili bez incidenata, mjesto gdje se susreću različiti ljudi, kulture, svaki put sam upoznao ljude iz svih dijelova svijeta Amerika (s i j) Evrope naravno, Afrike, Azije, daleke Australije…iako se teško može zamisliti ili očekivati, najbolje preporuke za knjige, serije i filmove sam dobio na festivalima. Družite se, pričajte, poštujte jedni druge, učite, izađite iz “zone komfora” budite pametni i odgovorni kod konzumacije alkohola. Kao dinosaurs imam problema da se prilagodim FB generaciji, Instagram i TicTok generacijama, ali sam svaki put naučio mnogo i pripremio se da budem bolji roditelj.
 
Posebno pozivam svoje Teslićane da ove godine posjete ŠA Fest i osjetlaju obraz najlepšeg grada na svijetu, organizatori su se potrudili da ove godine kamp bude besplatan. Kamp sam po sebi ima svoju kulturu i dinamiku, takođe pozivam i moje mlade drugare iz BEAR regije Tešanj i Žepče da se pridruže svojim vršnjacima ali i onim “malo starijim” .
 
SA festival ima posebnu draž zbog lokacije, jedinstvenog pristupa i tima koji to sve ukomponuje u jednu simfoniju druženja, muzike, zabave, opuštanja… Sve informacije imate na linku…a sad šerujte, lajkaj te, tiktokajte i fezbucite i vidimo se na ŠA festu od 27.07. do 30.07.2022. godine uz poruku “ŠA is back to stay”.
 
Pored sjajne žurke koja je zagarantovana lajnapom i ostalim festivalskim sadržajima, kupovinom ulaznica za ŠA Fest postajete filantropi. Prihod od festivala i prodatih ulaznica usmjerava se u Udruženje ŠA Fest i Fond Dalibor Popović Mikša koji podržava talentovane umjetnike i njihov autorski rad.
 
No Comments

Post A Comment