staupisati.ba – web platforma za pretragu i informisanje o studijskim programima u BiH

staupisati.ba – web platforma za pretragu i informisanje o studijskim programima u BiH

staupisati.ba je prva web platforma koja omogućava detaljnu pretragu i informisanje o studijskim programima u BiH. Na osnovu interesovanja predložiće korisnicima studijske programe koji odgovaraju kriterijima i pružiti detaljne informacije.

staupisati.ba – web platforma za pretragu i informisanje o studijskim programima u BiH
staupisati.ba je web aplikacija nastala kao rezultat šestomjesečnog rada na programiranju same aplikacije i unosa podataka u bazu.

Baza podataka trenutno broji više od 1300 studijskih programa širom BiH. Omogućena je pretraga prema 13 kriterija i filtriranje više od 460 oblasti.

Kako izgleda sama aplikacija provjeri ovdje.

Korištenjem “tražilice” kao alata za pretragu budući studenti imaju priliku zadati svoje kriterije i interesovanja, a aplikacija će im predložiti sve studijske programe koji odgovaraju njihovim kriterijima i interesovanjima. Za svaki od studijskih programa korisnici mogu pogledati sve važne informacije koje će im biti potrebne za donošenje odluke o programu koji će upisati što je u tom životnom dobu jedna od najvažnijih odluka.

Isprobaj Tražilicu!

Osim mogućnosti pretraživanja i pregleda detaljnih informacija o studijskim programima korisnici aplikacije imaju mogućnost u sekciji “vijesti” pronaći konkurse za stipendije, konkurse za honorarne poslove, oglase za volontiranje, prilike za obavljanje prakse i mnoge druge članke koji će im biti korisni.

Preuzeto sa: lonac.pro

No Comments

Post A Comment