Trening program na temu „Razvoj projektnih prijedloga“ (edukacija, konsultacije, mentorstvo)

Trening program na temu „Razvoj projektnih prijedloga“ (edukacija, konsultacije, mentorstvo)

skoristite jedinstvenu priliku i uz našu pomoć naučite kako, a u sklopu obuke i kroz mentorstvo / konsultacije koje vam nudimo razvijte vas konkretan projektni prijedlog.  Resursni centar za bh. civilno društvo u periodu 25.06.-30.07.2021. realizuje trening program na temu „Razvoj projektnih prijedloga“ za određen broj grassroot i OCD u razvoju. Rok za prijavu 17.06.2021.

Program će se realizovati kroz 4 modula i to:

  • Priprema i analiza projektne ideje
  • Dizaj Logičke matrice
  • Razvoj Budžeta projekta i
  • EU Aplikaciona forma i Javni poziv za podnošenje projektnih prijedloga

Program podrazumjeva Vašu maksimalnu PARTICIPATIVNOST. Svaki od pomenutih modula snimljen je kao poseban video materijal.  Učesnici dobijaju linkove za pregled „modul po modul“, s tim što se moduli završavaju konkretnim zadatkom koji učesnici trebaju da realizuju u skladu sa temom i primjerima koji su obrađeni.

Na taj način razvijate od početka vaše projekte prijedloge, a naša trenerica i Resursni centar za vas organizuju pregled onoga što ste uradili, pružajući pisane komentare u cilju unaprijeđenja zadatka, kao i zoom sastanke kako bi kroz dodatnu mentorsk u pomoć pomogli da riješite sve nedoumice.

Prateći pažljivo video edukaciju, teme i primjere, realizujući zadatak po zadatak koji se od vas budu tražili sigurni smo da ćete i teoretski i praktično savladati temu „Razvoj projektnih prijedloga“, a na kraju programa imaćete RAZVIJEN KONKRETAN PROJEKTNI PRIJEDLOG.

I naravno, sve to BESPLATNO, zahvaljujući finansijskoj podršci Evropske unije.

Ovaj program vodiće iskusna trenerica, Mr. Elmida Sarić – izvršna direktorica Trening Konsalting Organizacije “Izbor plus”, a radi kao trenerica, mentorica, facilitatorica i  projektni coach. Od 2003. godine radi na procesu programiranja EU pomoći u BiH  i regiji i ima veliko iskustvo radeći u okviru različitih instrumenata EU (CARDS, IPA 2007/13, IPA II 2014-2020, IPA III 2021-22).

Ako imate projektnu ideju i želite iskoristiti besplatnu mentorsku pomoć u kvalitetnom razvoju te ideje – PRIDRUŽITE SE.  Ohrabrujemo vas da u ovom procesu radite u paru sa nekim iz Vaše organizacije.

Broj mjesta je OGRANIČEN. Prijavite se putem sljedećeg LINKA!!!

euresurs.ba

No Comments

Post A Comment