Trening za članice Mreže za izgradnju mira – Strategije marketinga i održivost OCD

Trening za članice Mreže za izgradnju mira – Strategije marketinga i održivost OCD

Rok prijave 17.03.2024

ŠTA NUDIMO?

Nudimo dvodnevni trening iz oblasti Strategije marketinga i održivosti OCD-a. Trening uključuje predstavljanje teorijskog  dijela (informacijskog dijela o oblasti, konkretne primjere iz prakse), te prenos praktičnih znanja i vještina o primjeni metoda i alata potrebnih za razvijanje strategija marketinga i na koji način to može biti od koristi iz oblasti održivosti OCD.

KADA?

Grupni trening uživo trebao bi trajati dva dana i održati se 26. i 27. marta 2024. godine u Sarajevu.

Udruženje Mreža za izgradnju mira pokriva troškove smještaja, hrane, osvježenja, kao i putne troškove učesnika_ca. Broj učesnika je ograničen na max 18, a svi koji se prijave će dobiti povratnu informaciju o statusu prijave.

Trening se bazira na interaktivnom pristupu koji podrazumijeva aktivan angažman učesnika_ca realiziran kroz plenum diskusiju, te grupne i individualne vježbe.

ZAŠTO?

Razumijevanje svih aspekata rada Mreže i dobrobiti koje ona donosi članicama, izazovi i prilike za unaprijeđenje, te osnaživanje članica kroz edukaciju o marketingu bitan su aspekt razvoja i održivosti članica.

Zbog toga smo kreirali poseban program prilagođen potrebama Mreže za izgradnju mira i njenih članica koji će im omogućiti da unaprijede svoja znanja i vještine i osnaže svoju ulogu u Mreži.

Učesnici_ce koji_e uspješno kompletiraju trening svojim aktivnim angažmanom na osnovu procjene voditelja treninga, će na kraju dobiti certifikate.

KOME?

Trening je namijenjen članicama Mreže za izgradnju mira, odnosno njihovim uposlenicima_cama. Na grupnom treningu uživo može prisustvovati jedna osoba iz organizacije.

Prednost imaju članice/organizacije koje do sada nisu učestvovale na treninzima mentorske podrške članicama.

KAKO SE REGISTROVATI?

Prijavite se putem online obrasca klikom na link.

ROK ZA PRIJAVE

Prijaviti se možete do 17.03.2024. godine do 23:59h. Trening za članice Mreže za izgradnju mira sprovodi se u sklopu Snaga lokalnog, petogodišnjeg projekta Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) koja radi na osnaživanju lokalnih zajednica. Više informacija dostupno je na stranici www.snagalokalnog.ba


Preuzeto sa: Hocu.ba

No Comments

Post A Comment