| Turnir za Međunarodni dan srednjoškolaca |

| Turnir za Međunarodni dan srednjoškolaca |

Savjeti učenika naše dvije srednje škole u Tesliću, su juče povodom Međunarodnog dana srednjoškolaca, organizovali turnir u fudbalu i odbojci!

 

Učenici Savjeta učenika srednje škole “Nikola Tesla” u saradnji sa učenicima Savjeta učenika srednje škole “Jovan Dučić” su juče povodom Međunarodnog dana srednjoškolaca 17. 11. 2023. godine, organizovali sportski turnir u fudbalu i odbojci u prostorijama SRC “Radolinka” Teslić.

 

Sam turnir je protekao u pozitivnoj atmosferi u duhu sporta i fer-pleja. Svojima učenicima u fudbalskim igrama pridružili su se i profesori, gdje su se sudarile najbolja ekipa učenika sa najboljom ekipom profesora.

Sudeći po utiscima, svim učesnicima je ovaj događaj došao kao dobra zabava u ovim hladnijim novembarskim danima i svi gledaju sa omijehom u buduće aktivnosti mladih učenika Savjeta učenika obje škole.

 

Međunarodni dan srednjoškolaca se svake godine obilježava 17. 11. 2023. godine u sjećanje na studenske demonstracije u Pragu 1939. godine koje su ugušene od strane nacista u tadašnjoj nacistički okupiranoj Češkoj.

 

Savjeti se zahvaljuju upravi dvorane SRC “Radolinka” Teslić i načelniku na ukazanoj podršci.#mladi #aktivizam #srednjoškolci #turnir #Međunarodni_dan_srednjoškolaca

No Comments

Post A Comment