Upoznaj Tursku – program kulturne razmjene

Upoznaj Tursku – program kulturne razmjene

Ukoliko ste ljubitelj Turske, njene kulture, jezika i maštate o tome da provedete neko vreme u ovoj prelepoj zemlji, ovo je program za vas.

Upoznaćete turski način života, kulturu i naučićete turski jezik boraveći u Turskoj od 3, 9 ili 12 meseci uz besplatan smeštaj, hranu i džeparac. Projekat realizujemo u saradnji sa partnerskim organizacijama iz Turske.

Cilj projekta je da mladim ljudima pružimo priliku da se upoznaju sa načinom života i kulturom jedne od najpoznatijih država, Turskom. Uz pomoć ovog projekta možete da obogatite životno iskustvo, steknete nova poznanstva i usavršite strani jezik.

Najčešće postavljana pitanja kandidata pogledajte OVDE Utiske učesnika programa pogledajte OVDE

Ukoliko želite da saznate više o programu kulturnih razmena, to možete da uradite jednostavno tako što ćete da se prijavite za besplatan onlajn info dan, saznajte više OVDE

Izdvoji 1 minut i pruži doprinos afirmaciji mladih tako što ćeš ispuniti  anketu  OVDE

Važne  napomene!

Odlazak na program se planira za svakog kandidata u potpunosti individualno, to znači da kandidat bira period kada želi da otputuje u inostranstvo na program.

U programu mogu da učestvuju državljani svih država regiona: Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija i Slovenija.

Otvorene su prijave za jesen i zimu 2021. godine kao i za proleće, leto i jesen 2022. godine. Prijave su otvorene do popunjavanja dostupnih mesta.

Svi učesnici programa ostvaruju pravo na brojne popuste, saznajte više OVDE

VIŠE INFO

hocu.ba

No Comments

Post A Comment