USA Work and Travel 2022 prezentacija programa

USA Work and Travel 2022 prezentacija programa

๐’๐ซ๐ข๐ฃ๐ž๐๐š, ๐ŸŽ๐Ÿ‘.๐Ÿ๐Ÿ.๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ, ๐€๐ฆ๐ž๐ซ๐ข๐œ๐ค๐ข ๐Š๐ฎ๐ญ๐š๐ค ๐๐š๐ง๐ฃ๐š๐ฅ๐ฎ๐ค๐š, ๐ฎ ๐Ÿ๐Ÿ—๐ก!

Zbog nemogucnosti da prihvatimo sve zainteresovane studente na nasoj prethodnoj prezentaciji (max.kapacitet prostora je 20 osoba+predavaci), agencija Columbus Travel and Consulting ce u srijedu, 03.11.2021 u 19h, odrzati petu po redu prezentaciju USA Summer Work and Travel programa.

Plan nam je da ova peta prezentacija najvjerovatnije bude i poslednja, obzirom da je posjecenost na prethodne cetiri bila maksimalna moguca, sa preko 80 studenata.

Prijavite se jer na prezentacijama, izmedju ostalog, svoja iskustva iz Amerike prenose i nasi studenti.

Na poslednjoj prezentaciji, svoje utiske o zivotu i radu u Americi su nam prenijeli Ivan (koji je vec tri sezone radio za High Sierra Pools kompaniju, na lifeguard i pool manager pozicijama), i Nikola (koji je prvu godinu proveo u New Hampshire-u na klasicnom WT programu, radeci u hotelima i restoranima, a drugu sezonu u Washington DC-u, takodje u High Sierra Pools kompaniji).

Kao i na prethodnim prezentacijama, bicemo fokusirani na najbitnije detalje za USA Work and Travel 2022 program, ponesto cemo reci i o strucnim praksama (Internship USA), ljetnjem studentskom programu u Njemackoj, kao i programu dugorocnog zaposljavanja u ovoj zemlji.

Saznajte kako da dobijete od nas sve neophodne info dokumente za program (uslovi ucesca, cijene programa, dinamika placanja rata programa, ugovori, instrukcije za studentski NLB bankarski Work and Travel kredit, itd).

Agencija Columbus Travel and Consulting ima:

๐ง๐š๐ฃ๐ฉ๐จ๐ฏ๐จ๐ฅ๐ฃ๐ง๐ข๐ฃ๐ฎ ๐œ๐ข๐ฃ๐ž๐ง๐ฎ USA Work and Travel programa
๐ง๐š๐ฃ๐›๐จ๐ฅ๐ฃ๐ž ๐ฎ๐ฌ๐ฅ๐จ๐ฏ๐ž ๐ฉ๐ฅ๐š๐œ๐š๐ง๐ฃ๐š (samo prva rata od 300 USD se placa do viziranja)
๐›๐ž๐ฌ๐ฉ๐ฅ๐š๐ญ๐ง๐จ ๐š๐ฉ๐ฅ๐ข๐œ๐ข๐ซ๐š๐ง๐ฃ๐ž ๐ง๐š ๐ฉ๐ซ๐จ๐ ๐ซ๐š๐ฆ ๐๐จ ๐Ÿ.๐Ÿ๐Ÿ.๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ
trinaestogodisnje iskustvo u radu na ovom programu
jednog od najvecih i najprizantijih americkih sponzora programa โ€“ INTRAX San Francisco

๐Ÿ“Prijave su uย DM @columbustravelbanjaluka

Preuzeto sa:ย Instagram @columbustravelbanjaluka

No Comments

Post A Comment