USAID Turizam – Poziv organizatorima festivala

USAID Turizam – Poziv organizatorima festivala

❓ Da li ste strastveni u vezi organizovanja festivala?
❓Da li je okupljanje ljudi ono u čemu uživate? Uživate u kreiranju nevjerojatnih iskustava? Želite obezbijediti nevjerovatno iskustvo svima koji dođu na vaš festival?
📢❗️ Ako ste na bilo koje od gore navedenih pitanja odgovorili potvrdno, onda imamo nešto za vas … USAID Turizam je u saradnji sa Smithsonian Centrom za folklor i kulturnu baštinu Smithsonian Folklife pripremio posebnu obuku za sve organizatore festivala u Bosni i Hercegovini . Tokom ove obuke polaznici će steći praktična znanja i alate za razvoj visokokvalitetnih turističkih iskustava u kulturnoj baštini i poboljšati kvalitet, vidljivost i angažman zajednice lokalnih festivala.
📌Neke od tema koje ćemo pokriti tokom obuke su: razumijevanje predstavljanja kulturne baštine posjetitelja, dizajn događaja i festivala-programi, aktivnosti, praktične aktivnosti, balansiranje potreba posjetitelja i zajednice, angažiranje vodstva, koordinacija, implementacija i rad s volonterima , i još mnogo zabavnih tema i aktivnosti.
❗️Kapacitet treninga ograničen je na iskusne organizatore, stoga ne razmišljajte previše, već iskoristite priliku dok ima još slobodnih mjesta.
👉 Pogledajte više o programu i raspored treninga na 👇
Samo oni koji se prijave bit će obaviješteni o tačnoj lokaciji održavanja treninga.
👉 Registrujte se 👇
No Comments

Post A Comment