Vebinar o upravljanju troškovima u neizvjesnom poslovnom okruženju 20. decembra

Vebinar o upravljanju troškovima u neizvjesnom poslovnom okruženju 20. decembra

Ilustracija (Foto: Pixabay / Tumisu)

Vanjskotrgovinska komora BiH poziva na vebinar “Upravljanje troškovima u neizvjesnom poslovnom okruženju”, koji se planira održati 20. decembra 2021. godine putem Zoom online platforme.

Na vebinaru će se govoriti o tome kako upravljati troškovima i nositi se sa stalnim poslovnim promjenama. Neizvjesnost poslovnog okruženja skoro da nikada nije bila veća nego danas i ravnoteže u kojima smo do sada poslovali potpuno su poremećene. U takvom poslovnom ambijentu, traže se novi-stari alati za navigaciju i uspjeh. Troškovi su neizbježni, značajno rastu i moraju biti upravljivi, u ovakvom nepredvidivom okruženju.

Vebinar je namijenjen kompanijama i drugim organizacijama zainteresovanim za predmetnu problematiku.

Kotizacija za učešće na vebinaru iznosi 150 KM+PDV. Za 2 i 3 polaznika iz iste organizacije odobrava se popust od 10%, a za 4 i više polaznika iz iste organizacije odobren je popust od 15%. U cijenu su uključena stručna predavanja, trening materijali i certifikat o pohađanju obuke. Više informacija o vebinaru možete pronaći u pozivu.

Iz VTK BiH poručuju da, ukoliko ste zainteresovani za učešće na vebinaru, izvršite prijavu popunjavanjem online prijavnog obrasca najkasnije do 14.12.2021. godine do 16:00. Nakon izvršene prijave, neophodne informacije za uplatu kotizacije će biti dostavljene svim prijavljenim učesnicima. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201 i 033/566-200.

ba.ekapija.com

No Comments

Post A Comment