“Vera Šnajder Nagrada” – Nagrada za uspješne studentice fakulteta prirodnih i tehničkih nauka

“Vera Šnajder Nagrada” – Nagrada za uspješne studentice fakulteta prirodnih i tehničkih nauka

Rok prijave 15.10.2022

“Vera Šnajder Nagrada” – Nagrada za uspješne studentice fakulteta prirodnih i tehničkih nauka.
Bosnia and Herzegovina Futures Foundation svakodnevno radi na ulaganju u mlade naše zemlje kako bi mladi ostvarili svoj puni potencijal kroz mnogobrojne projekte, mentorstva, programe i takmičenja!

Ispred Bosnia and Herzegovina Futures Foundation pozivamo vas da aplicirate za “Vera Šnajder Award” koja se organizuje drugu godinu zaredom, a kojom se omogućava pokrivanje putnih troškova za odlazak u inostranstvo na seminar, konferenciju ili drugi vid profesionalnog usavršavanja u iznosu do 5.000 KM.

BH Futures Foundation dodjeljuje “Vera Šnajder Award” studenticama dodiplomskog, magistarskog i doktorskog studija prirodnih i tehničkih nauka u cilju postizanja što boljih naučnih rezultata i doprinosa razvoju zajednice.Vjerujemo da je važno podržati mlade i uspješne ličnosti Bosne i Hercegovine u njihovom profesionalnom razvoju i putu ka novim naučnim postignućima.

Više informacija možete pronaći na našoj web stranici: https://www.bhfuturesfoundation.org/vera-snajder-award

Nadamo se da ćete iskoristiti ovu priliku te ako se odlučite za taj korak, vašu aplikaciju možete poslati putem prijavnog obrasca. Poziv je otvoren do 15. oktobra 2022. godine


Preuzeto sa: Hocu.ba

No Comments

Post A Comment