White Label World Expo

White Label World Expo

Idemo zajedno u Frankfurt ove jeseni? eCommerce asocijacija u BiH ti nudi BESPLATNE kotizacije za najveći White Label sajam u Evropi! Tako je!

Događaj

11.10.2023. 10:00 – 12.10.2023. 16:00

Uživo

Frankfurt

Sa ponosom objavljujemo da smo uspostavili partnerstvo sa White Label World Expo Frankfurt – vodećim i najutjecajnijim događajem u Evropi posvećenim online prodavačima, dobavljačima, kao i svim profesionalcima u oblasti ‘white label’ poslovanja. Više o samom događaju pronađi OVDJE.

11. i 12. oktobra 2023. godine u Frankfurtu, hiljade posjetilaca će istražiti neograničene mogućnosti za širenje svog poslovanja na globalnom tržištu. Ovaj događaj je savršena destinacija za lidere kompanija i inovativne prodavače u e-trgovini koji se žele povezati sa vlasnicima preduzeća i povećati svoj profit!

Na White Label World Expo Frankfurt možeš se povezati sa vrhunskim stručnjacima koji žele nadmašiti konkurenciju i pronaći najnovije proizvode, usluge, tehnologije i ponude koje revolucioniziraju industriju e-trgovine! Istraži inspirativne seminare, prati nagrade za najbolje inovacije uživo, upoznaj 350 izlagača s najnovijim idejama i inovacijama.

Saznaj savjete o ponudama koje će te istaknuti iz mase konkurencije i u isto vrijeme povećati tvoju dobit. Poboljšaj vlastito iskustvo, kao i svoje brendiranje, marketinška rješenja, istraži nove savjete i trikove o tome kako se izdvojiti na online tržištu. Na White Label World Expo Frankfurt ćeš se povezati s liderima u sektoru online prodaje, ostvariti profitabilna partnerstva, učiti od stručnjaka i još mnogo, mnogo toga!

Registriraj se ovdje za svoju BESPLATNU ulaznicu: https://www.whitelabelworldexpo.de/index.asp

Vidimo se u Frankfurtu!


Preuzeto sa: Hocu.ba

No Comments

Post A Comment